Горбанівський ЗДО ”Перлина”, Горбанівка
Вінницька область, Вінницький район

Свято Олімпійського прапора

 

 

 «День Олімпійського прапору.»

Здоров'я – основа усього на світі.

Здоровими бути бажають всі діти,

А щоб рости і гартуватись,

Треб спортом всім займатись.

 

          Дитячі свята завжди веселі, цікаві, захоплюючі і довгоочікувані. З яким захопленням чекають їх діти! Ви запитаєте «Чому?». Відповідь проста. Свято – це веселі дитячі очі, милі посмішки, буря оплесків, нескінченний завзятий сміх і емоційно позитивний заряд на довгий час.

           Так, в період з 10 по 19 січня в нашому Горбанівському ЗДО (ясла-садок) «Перлина» було  проведено церемонію «Свято Олімпійського прапору», яка включала в себе  традиційне фізкультурне свято «Малі Олімпійські ігри», та спортивну розвагу «Ми із спортом дружимо», які пройшли весело та цікаво. . Вихованці із задоволенням виконували спортивні вправи, брали участь в естафетах, грали в рухливі ігри. Дошкільнята отримали заряд позитивних емоцій і радощів перемоги. 

          Дошкільники разом з вихователями пригадали елементи олімпійської символіки – прапор з олімпійськими кільцями та олімпійський вогонь. І після цього дітлахам було запропоновано позмагатися в силі, витривалості, швидкості та спритності.

         Всі ці заходи дозволили не тільки створити умови для зміцнення здоров’я дітей, виховання вольових якостей, розвитку прагнення до перемоги і впевненості у власних силах, а й наблизити дошкільнят до дорослих Олімпійських ігор та відчути себе маленькими учасниками великої команди спортсменів України.

 

         Олімпійський день – це свято спорту, здоров'я, де кожна дитина знайшла собі заняття по душі і змогла відчути себе справнім олімпійцем.

На зображенні може бути: 8 людейНа зображенні може бути: 8 людей, дитина, люди займаються йогою та дитяча іграшка

На зображенні може бути: 13 людей та текст

« повернутися до списку новин

https://www.facebook.com/agronomichne.culture

Логін: *

Пароль: *